Two of  my paintings, «Eurasian Pygmy Owl (Spurveugle)» and «Long-Eared Owl (Hornugle)», have been accepted into the «Telemarksutstillingen 2020»! Telemarksutstillingen is an biennial group exhibition arranged by Skiens Kunstforening. This will be my second time attending.

Exhibition premieres Saturday August 22nd at Ibsenhuset in Skien. Hope to see you there!

 

Maleriene jeg bidrar med på årets Telemarksutstilling: «Spurveugle» og «Hornugle». Begge olje på lerret 40x50cm fra 2019.

 

To av mine malerier har blitt antatt til «Telemarksutstillingen 2020»! Telemarksutstillingen er en biennal gruppe-/vandreutstilling for kunstnere i tilknytning til Telemark og er arrangert av Skiens Kunstforening. Dette blir andre gang jeg deltar på Telemarksutstillingen.

Premiereåpning: Lørdag 22. August kl.14.00 i Ibsenhuset i Skien. Håper vi sees der!

Ustillingen står i Skien t.o.m. 25/9 og blir deretter flyttet til Galleri Samvirke/Vrådal og Fyresdal målarklubb. I Vrådal står utstillingen fra 3/10-31/10. Siste stopp for årets Telemarksutstilling er Kragerø Kunstforening fra 6/11-13/11.

 

Besøk nettsidene til Skiens Kunstforening for mer info: Skiens Kunstforening

 

Plakat for Telemarksutstillingen 2020 hentet fra Skiens Kunstforenings hjemmeside.

Written by elinjohnsen