A bit late, I know, but I’m currently participating in the 10th Annual «Animals» 2020 online art exhibition by Light Space & Time Online Art Gallery, with my painting «Mandrill» (larger image in my gallery)! «Mandrill was awarded Special Recognition (SR) in the Paintings & Other Media category (Link here). The exhibition is online from August 1-31, 2020.

Thank you very much to Light Space & Time Online Art Gallery for accepting my work! The gallery received 1040 entries from all over the world.

Also congratulations to the overall winners!

Visit Light Space & Time Online Art Gallery for more info, opportunities and amazing exhibitions!

Youtube video – overall winners and painting categories

 

«Mandrill» was awarded Special Recognition (SR).

 

Er litt sent ute med dette vet jeg, men jeg deltar altså i en online kunstutsilling akkurat nå med maleriet «Mandrill» (se større bilde i galleriet). Ustillingen 10th Annual «Animals» 2020 online art exhibition er arrangert av Light Space & Time Online Art Gallery og vises online fra 1-31 August.

Mitt bidrag «Mandrill» ble tildelt «Special Recognition (SR)» i kategorien «Paintings & Other Media». Galleriet mottok 1040 bilder fra hele verden, så tusen takk til Light Space & Time for muligheten til å delta! Og gratulerer til vinnerne!

Besøk Light Space & Time Online Art Gallery for mer info og mange fantastiske utstillinger.

Se utstillingen her: Paintings & Other Media

Eller se den på youtube her: Light Space & Time Youtube Channel

Written by elinjohnsen